Suprant

Suprant lopettaa 3. marraskuuta 2014

Suprant kiittää viimeisestä kolmesta vuodesta. Ylläpito jatkaa tästä eteenpäin muiden projektien parissa.

Kaikista hevossivulla olevista meidän omista kasvateista voi jättää tarjouksia, lisäksi myytäviä varsoja on vielä jäljellä.

Muiden hevostemme kasvattajia infotaan hevosten kohtaloista (esim. siirto toiseen projektiin, palautus...) mahdollisimman pian erikseen.

 

Tervetuloa Suprantiin!

Tervetuloa virtuaalisia puoliverisiä kasvattavalle tallille. Kasvatamme puoliverisiä lajiin kuin lajiin, mutta sydäntämme lähinnä ovat koulu- ja kenttäratsastus. Mikäli olet kiinnostunut monipuolisista puoliverisistä, olet tullut juuri oikeaan paikkaan. Ja vaikket olisikaan kiinnostunut, niin tutustu ihmeessä talliin tarkemmin, kiinnostuksesi saattaa herätä hienojen hevostemme myötä.

Suprant on perustettu vuoden 2011 lopussa kahden pitkäaikaisen virtuaaliharrastajan toimesta. Yhteistyömme on aina toiminut hyvin ja yhteinen talli vaikutti hyvältä idealta; ja vaikuttaa edelleenkin yli kahden vuoden jälkeen. Viimeisen vuoden ajan keskityimme vain suomalaisiin puoliverisiin, valjakkoajoon ja kenttäratsastukseen, mutta nyt olemme palanneet juurillemme ja tallistamme löytyy montaa erityyppistä puoliveristä lajiin kuin lajiin.


Pulmu N. & Milja M.
(VRL-00102 & VRL-00692)
suprant@virtuaaliset.net

virtuaalitalli  -  virtuaalihevonen  -  sivun alkuun  -  edelliselle sivulle